“ Een auto leasen ingewikkeld? Bij ons niet, wij verzorgen het hele proces van aanschaf tot sleuteloverdracht. ”

Kies voor EURODIRECT Financial Lease Zakelijk

Financial Lease is een veel gebruikte vorm van leasen omdat,

  • U een startende ondernemer bent
  • U nog niet de financiële middelen heeft om een auto te kopen
  • U wil profiteren van fiscale voordelen
  • U zelf de maandtermijn wil bepalen
  • U zelf wil bepalen waar u onderhoud wil laten uitvoeren

Full Operational Lease

Full Operational lease is de meeste gekozen leasevorm in Nederland. U betaalt een vast bedrag per maand en daar zijn alle kosten bij inbegrepen. De enige kosten die u heeft zijn de brandstofkosten. Na een adviesgesprek met een van onze adviseurs zullen we op basis van uw huidige situatie de ideale auto vinden. Neem nu contact op met een van onze adviseurs om samen uw wensen te bespreken.

ShortLease 

Shortlease is de perfecte oplossing wanneer u opzoek bent naar een auto voor een tijdelijke periode. Bij EURODIRECT Lease kunt u direct rijden en geniet u van een flexibel contract. Het afsluiten van een shortlease contract kan al vanaf twee maanden. Interesse in een shortlease? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs.

homeheader-afbeelding

Elektrisch rijden steeds populairder

Elektrische auto’s zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De komende jaren zal het aantal elektrische voertuigen alleen nog maar verder toe nemen. Dit komt omdat elektrisch rijden voordelen met zich meebrengt, zoals: milieuvriendelijk, minder onderhoudskosten, fluisterstil rijden, goedkoper, fiscaal aantrekkelijk en ga zo maar door. Bent u de volgende berijder van een elektrisch voertuig? Neem dan nu contact op met een van de adviseurs van EURODIRECT Lease.

Direct Financial Lease aanvragen

020-2386371

Bereikbaar ma t/m vrij 8:30 tot 17:00

Of mail naar:

EURODIRECT Lease
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp

Advies nodig? Neem direct contact op met een van onze adviseurs.

EURODIRECT Lease is uw ideale partner op het gebied van zakelijk leasen.  We adviseren u graag over de beste opties voor u en uw bedrijf. Door onze directe en korte lijn met de klant is uw wagenpark beheer in goede handen. Vraag direct advies aan en kom in contact met een van onze adviseurs.