Onze Koelwagens

Mercedes-Benz Vito (koelwagen) vanaf 849 p/mnd
EDL Fotoframe-49

Actie

Mercedes-Benz Vito (koelwagen)

van €895 €849 p/mnd

Bekijk aanbieding
Volkswagen Transporter (koelwagen) vanaf 775 p/mnd
EDL Fotoframe-51

Actie

Volkswagen Transporter (koelwagen)

van €819 €775 p/mnd

Bekijk aanbieding

DIRECT Koelwagen Rijden

De zomer is in aantocht dat betekent stijgende temperaturen en dus zwaardere belasting voor uw Koelwagen. Wacht NIET en maak nu DIRECT gebruik van een van onze COOLE aanbiedingen zodat u zorgeloos en bedrijfszeker met een van onze MEGA-DEALS Koelwagen gelijk aan de slag kunt !!

Bij EURODIRECT Lease zijn we klaar voor een hete zomer, wij hebben voor u nieuwe en 12 maanden oude koelwagens, DIRECT inzetbaar gereedstaan. Maak gebruik van onze aantrekkelijke aanbiedingen om uw Koelwagen te leasen, financieren, kopen of te huren. EURODIRECT Lease heeft voor u geselecteerd, twee keuzes van de beste producten in hun categorie, te weten de Volkswagen Transporter 2.0 TDI L2 H1 en de Mercedes Benz Vito 114cdi L3 9g-tronic automaat. Niet voor niets dat we alleen het beste van het beste hebben gekozen, deze beide voertuigen staan bekend om hun betrouwbaarheid, bedrijfszekerheid en duurzaamheid. Juist omdat deze voertuigen uitgerust zijn met de geroemde KONVEKTA koelinstallatie, is er gekozen voor een voertuig met maximale betrouwbaarheid en gunstige afschrijving zodat uw investering optimaal en lang rendeert. Van een ding moet u op aan kunnen en dat is dat uw koelwagen dag in dag uit zijn werk perfect aankan zonder u voor verassingen te stellen.

LEASE KOELWAGEN

Een koelwagen leasen is een verstandige keuze. Door de koelwagen te leasen beschikt u direct over een top-kwaliteit koelvoertuig waarmee u zonder zelf te hoeven investeren gelijk aan de slag kunt voor uw klanten of opdrachtgevers. Met deze vorm van leasen rijdt u geheel zorgenvrij tegen een vooraf vastgesteld maandtarief. Maandelijks kunt u de BTW verrekenen en zijn de overige kosten aftrekbaar als auto/bedrijfskosten.

KOOP-FINANCIER KOELWAGEN

Koop, financier of financial lease, deze koelwagen, hiermee wordt je DIRECT eigenaar van deze kwaliteits-koelwagen. Je houdt met financieren of financial lease je eigen vermogen in de onderneming. Toch profiteer je van diverse fiscale voordelen. Je bent tegelijk flexibel door mogelijk vervroegd aflossen. Het krediet / maandbedrag kunnen we in overleg op uw budget afstemmen. Er is geen gebondenheid aan maximale kilometrage.

SHORT-LEASE – HUUR

Als u maximale flexibiliteit zoekt of op projectbasis werkt dan is onze MEGA Short-lease voor u wellicht de juiste keuze. Flexibel contract vanaf 3 maanden, all-in prijs, geen langdurige verplichtingen, geen schadevrije jaren vereist, direct beschikking over Top-kwaliteit Koelwagen.

“ Een auto leasen ingewikkeld? Bij ons niet, wij verzorgen het hele proces van aanschaf tot sleuteloverdracht. ”

homeheader-afbeelding

Wij gaan een stap verder....

Ontdek het verschil met EURODIRECT Lease! Wij gaan een stap verder om onze klanten tevreden te stellen. Flexibele leaseoplossingen, persoonlijke service en extra voordelen maken ons dé partner voor uw mobiliteitsbehoeften. Ervaar de betrokkenheid die het verschil maakt!