Actie’s

Toyota Yaris Cross vanaf 569 p/mnd
EDL Fotoframe-41

Actie

Toyota Yaris Cross

van €624 €569 p/mnd

Bekijk aanbieding
Volkswagen UP! vanaf 299 p/mnd
EDL Fotoframe-37

Actie

Volkswagen UP!

van €439 €299 p/mnd

Bekijk aanbieding
Hyundai Tucson vanaf 599 p/mnd
EDL Fotoframe-39

Actie

Hyundai Tucson

van €675 €599 p/mnd

Bekijk aanbieding
Audi A1 vanaf 465 p/mnd
28

Actie

Audi A1

van €546 €465 p/mnd

Bekijk aanbieding
Peugeot 2008 GT vanaf 599 p/mnd
EDL Fotoframe-30

Actie

Peugeot 2008 GT

van €625 €599 p/mnd

Bekijk aanbieding

“ Een auto leasen ingewikkeld? Bij ons niet, wij verzorgen het hele proces van aanschaf tot sleuteloverdracht. ”

En daarom kies je voor ons

Persoonlijk en flexibel

Persoonlijkheid en flexibiliteit zijn erg belangrijk bij het aangaan van een zakelijke lease. Door onze persoonlijke benadering bij het vinden van de juiste mobiliteit voor uw bedrijf, gaat u met een goed gevoel de weg op. Daarnaast zorgt onze flexibele benadering ervoor dat u snel geholpen wordt bij vragen en/of opmerkingen.

Vast contactpersoon

Om de kwaliteit van onze service te waarborgen, heeft u altijd een vast contactpersoon. Uw vast contactpersoon zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw lease. Daarnaast is uw vaste contactpersoon altijd te bereiken voor al uw vragen en/of opmerkingen.

Multimerk leasemaatschappij

Wij opereren voornamelijk in Noord- en Zuid Holland, maar zijn ook landelijk actief. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor elk merk. Staat uw ideale voertuig niet in Nederland, maar in een ander Europees land? Geen probleem! Bij ons kunt u altijd terecht voor uw ideale zakelijke lease.

Occasion lease

Steeds vaker komt het begrip 'Occasion lease' naar voren tijdens het kiezen van een zakelijke lease. Bij EURODIRECT Lease hebben we een groot assortiment jonge occasions die snel de weg op kunnen. Wie weet is uw droom auto al gemaakt.

Advies nodig? Neem direct contact op met een van onze adviseurs.

EURODIRECT Lease is uw ideale partner op het gebied van zakelijk leasen.  We adviseren u graag over de beste opties voor u en uw bedrijf. Door onze directe en korte lijn met de klant is uw wagenpark beheer in goede handen. Vraag direct advies aan en kom in contact met een van onze adviseurs.