Mercedes-EQC-PNG-File (1)

Mercedes EQC

vanaf €1049 p/mnd

De Mercedes-Benz EQC is de eerste specifiek ontworpen elektrische auto van Mercedes-Benz. De EQC is voorzien van twee elektromotoren - een voor elke as, waarmee deze auto beschikt over vierwielaandrijving. De actieradius ligt rond de 400 kilometer.

Deze auto direct leasen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk en direct

EURODIRECT Lease onderscheidt zich door middel van een persoonlijke benadering van andere leasemaatschappijen. Bij EURODIRECT Lease bent u geen nummer, maar krijgt u de aandacht die mag verwachten bij het kopen of leasen van een auto. U kunt gerust langskomen in de showroom om kennis te maken en uw huidige situatie te bespreken. Hier gaan onze adviseurs mee aan de slag, zodat u zo snel mogelijk met de gewenste auto de weg op kunt.

Spreekt u dit ook aan? Kies dan voor EURODIRECT Lease.

Specificaties

Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Topsnelheid
180 km/h
Actieradius
406 km
Vermogen
300 kW (409 pk)
Koppel
760 Nm
Acceleratie 0-100 km/h
5,1 s
Laadvermogen
7,4 kW AC
Snellaadtijd
00:33
Soort Accu
lithium-ion
Accu capaciteit
80 kWh

En daarom kies je voor ons

Persoonlijk en direct

Bij EURODIRECT Lease is persoonlijk en direct contact erg belangrijk. Samen stellen we een persoonlijk contract op dat aansluit op uw situatie. Wij helpen u snel en direct de weg op.

Complete service

Wanneer u kiest voor EURODIRECT Lease, kiest u voor een flexibele en complete service. De zorgen van de auto liggen in onze handen. Door onze korte lijnen en flexibiliteit is uw vaste contactpersoon nooit ver weg.

Direct hulp bij schade of pech

Bij EURODIRECT Lease wordt er snel gehandeld op het moment van schade of pech. Door contact te leggen met een van onze adviseurs is hulp bij schade of pech direct onderweg. Geen extra kosten of hogere prijs.

Team van specialisten

Bij EURODIRECT Lease zitten we altijd klaar om u van de benodigde informatie te voorzien. Onze adviseurs zullen samen met u kijken naar de beste mobiliteitsoplossing, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw leaseauto. Dagelijks bereikbaar en nooit ver weg.

Heb je een vraag of wil je direct een offerte aanvragen?