Untitled design-22

Volkswagen ID.3

vanaf €760 p/mnd

Met de Volkswagen ID.3 zijn grote afstanden geen probleem. Met een actieradius van maximaal 550 km behoort hij tot de top in zijn klasse. Zo heb je altijd genoeg actieradius voor ritten in heel Nederland. Binnen 35 minuten is de auto alweer voor 80% opgeladen. Kortom, de ID.3 is terecht een van de best presterende elektrische auto's op de markt.

Deze auto direct leasen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk en direct

EURODIRECT Lease onderscheidt zich door middel van een persoonlijke benadering van andere leasemaatschappijen. Bij EURODIRECT Lease bent u geen nummer, maar krijgt u de aandacht die mag verwachten bij het kopen of leasen van een auto. U kunt gerust langskomen in de showroom om kennis te maken en uw huidige situatie te bespreken. Hier gaan onze adviseurs mee aan de slag, zodat u zo snel mogelijk met de gewenste auto de weg op kunt.

Opzoek naar een persoonlijke leasepartner? Kies dan voor EURODIRECT Lease.

Specificaties

Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Topsnelheid
160 km/h
Actieradius*
520 km* verschilt per model
Praktisch Actieradius (ingeschat)
Praktisch Actieradius (ingeschat)
Praktisch verbruik (ingeschat)
Praktisch verbruik (ingeschat)
Vermogen
150 kW (204 pk)
Koppel
310 Nm
Laadtijd
05:45 h
Snellaadtijd
00:44 h
Soort Accu
lithium-ion
Accu capaciteit
58 kWh

En daarom kies je voor ons

Persoonlijk en direct

Bij EURODIRECT Lease is persoonlijk en direct contact erg belangrijk. Samen stellen we een persoonlijk contract op dat aansluit op uw situatie. Wij helpen u snel en direct de weg op.

Complete service

Wanneer u kiest voor EURODIRECT Lease, kiest u voor een flexibele en complete service. De zorgen van de auto liggen in onze handen. Door onze korte lijnen en flexibiliteit is uw vaste contactpersoon nooit ver weg.

Direct hulp bij schade of pech

Bij EURODIRECT Lease wordt er snel gehandeld op het moment van schade of pech. Door contact te leggen met een van onze adviseurs is hulp bij schade of pech direct onderweg. Geen extra kosten of hogere prijs.

Team van specialisten

Bij EURODIRECT Lease zitten we altijd klaar om u van de benodigde informatie te voorzien. Onze adviseurs zullen samen met u kijken naar de beste mobiliteitsoplossing, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw leaseauto. Dagelijks bereikbaar en nooit ver weg.

Heb je een vraag of wil je direct een offerte aanvragen?