26

KIA EV9

vanaf €949 p/mnd

"Stap in de toekomst van elektrisch rijden met de nieuwe Kia EV9 - de ultieme keuze voor gezinnen. Met ruimte voor zeven, het sprintvermogen van een sportauto en een overvloed aan comfortvoorzieningen, biedt de EV9 een ongeëvenaarde rijervaring. Dankzij zijn geavanceerde technologie en concurrerende prijs, is de EV9 de pionier van een nieuwe generatie.

Deze auto direct leasen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk en direct

EURODIRECT Lease onderscheidt zich door middel van een persoonlijke benadering van andere leasemaatschappijen. Bij EURODIRECT Lease bent u geen nummer, maar krijgt u de aandacht die mag verwachten bij het kopen of leasen van een auto. U kunt gerust langskomen in de showroom om kennis te maken en uw huidige situatie te bespreken. Hier gaan onze adviseurs mee aan de slag, zodat u zo snel mogelijk met de gewenste auto de weg op kunt.

Opzoek naar een persoonlijke leasepartner? Kies dan voor EURODIRECT Lease.

Specificaties

Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Topsnelheid
200 km/h
Acceleratie 0-100
5.3 seconden
Actieradius
505 KM
Vermogen
283 kW / 384 pk
Koppel
700 Nm
Soort Accu
Lithium-ion
Accu capaciteit
99.8 kWh
Snellaadtijd
00:18 h
Laadtijd
09:04 h
Laadvermogen
11 kW AC
Snellaadvermogen
240 kW DC

En daarom kies je voor ons

Persoonlijk en flexibel

Persoonlijkheid en flexibiliteit zijn erg belangrijk bij het aangaan van een zakelijke lease. Door onze persoonlijke benadering bij het vinden van de juiste mobiliteit voor uw bedrijf, gaat u met een goed gevoel de weg op. Daarnaast zorgt onze flexibele benadering ervoor dat u snel geholpen wordt bij vragen en/of opmerkingen.

Vast contactpersoon

Om de kwaliteit van onze service te waarborgen, heeft u altijd een vast contactpersoon. Uw vast contactpersoon zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw lease. Daarnaast is uw vaste contactpersoon altijd te bereiken voor al uw vragen en/of opmerkingen.

Multimerk leasemaatschappij

Wij opereren voornamelijk in Noord- en Zuid Holland, maar zijn ook landelijk actief. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor elk merk. Staat uw ideale voertuig niet in Nederland, maar in een ander Europees land? Geen probleem! Bij ons kunt u altijd terecht voor uw ideale zakelijke lease.

Occasion lease

Steeds vaker komt het begrip 'Occasion lease' naar voren tijdens het kiezen van een zakelijke lease. Bij EURODIRECT Lease hebben we een groot assortiment jonge occasions die snel de weg op kunnen. Wie weet is uw droom auto al gemaakt.

Heb je een vraag of wil je direct een offerte aanvragen?