500bev-Hatchback-OceanGreen-Model-page-Opening-Car-Desktop-680×430
Actie

FIAT 500-e

van €625 €599 p/mnd

De FIAT 500-e is niet voor niets uitgeroepen tot elektrische auto van 2022 van het middensegment. De 500-e won onder andere vanwege de looks, laadsnelheid en de aantrekkelijke prijs. Bent u de volgende?

Deze auto direct leasen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk en direct

EURODIRECT Lease onderscheidt zich door middel van een persoonlijke benadering van andere leasemaatschappijen. Bij EURODIRECT Lease bent u geen nummer, maar krijgt u de aandacht die mag verwachten bij het kopen of leasen van een auto. U kunt gerust langskomen in de showroom om kennis te maken en uw huidige situatie te bespreken. Hier gaan onze adviseurs mee aan de slag, zodat u zo snel mogelijk met de gewenste auto de weg op kunt.

Opzoek naar een persoonlijke leasepartner? Kies dan voor EURODIRECT Lease.

Specificaties

Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Topsnelheid
150 km/h
Actieradius (WLTP )
320 km
Vermogen
87 kW (118 pk)
Koppel
220 Nm
Laadtijd
04:00 h
Snelladen
00:25 h
Soort Accu
Lithium-ion
Accu capaciteit
42 kWh
Locatie laadpoort
Rechts
Type oplaadkabel
Type 3
Type Snellaadaansluiting
CCS
Laadvermogen
11 kW AC
Snellaadvermogen
86 kW DC

En daarom kies je voor ons

Persoonlijk en flexibel

Persoonlijkheid en flexibiliteit zijn erg belangrijk bij het aangaan van een zakelijke lease. Door onze persoonlijke benadering bij het vinden van de juiste mobiliteit voor uw bedrijf, gaat u met een goed gevoel de weg op. Daarnaast zorgt onze flexibele benadering ervoor dat u snel geholpen wordt bij vragen en/of opmerkingen.

Vast contactpersoon

Om de kwaliteit van onze service te waarborgen, heeft u altijd een vast contactpersoon. Uw vast contactpersoon zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw lease. Daarnaast is uw vaste contactpersoon altijd te bereiken voor al uw vragen en/of opmerkingen.

Multimerk leasemaatschappij

Wij opereren voornamelijk in Noord- en Zuid Holland, maar zijn ook landelijk actief. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor elk merk. Staat uw ideale voertuig niet in Nederland, maar in een ander Europees land? Geen probleem! Bij ons kunt u altijd terecht voor uw ideale zakelijke lease.

Occasion lease

Steeds vaker komt het begrip 'Occasion lease' naar voren tijdens het kiezen van een zakelijke lease. Bij EURODIRECT Lease hebben we een groot assortiment jonge occasions die snel de weg op kunnen. Wie weet is uw droom auto al gemaakt.

Heb je een vraag of wil je direct een offerte aanvragen?