Untitled design-13
Actie

Fiat Scudo

van €645 €595 p/mnd

Ontdek de nieuwe Fiat Scudo bedrijfswagen van Fiat professional. De Fiat Scudo is een multifunctionele bedrijfswagen die van alle gemakken is voorzien. Met zijn formaat past hij bij iedere bedrijfsklus. Voor iedere klus de ideale bedrijfsbus. Waar wacht je nog op? Direct beschikbaar bij EURODIRECT Lease.

Deze auto direct leasen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk en direct

EURODIRECT Lease onderscheidt zich door middel van een persoonlijke benadering van andere leasemaatschappijen. Bij EURODIRECT Lease bent u geen nummer, maar krijgt u de aandacht die mag verwachten bij het kopen of leasen van een auto. U kunt gerust langskomen in de showroom om kennis te maken en uw huidige situatie te bespreken. Hier gaan onze adviseurs mee aan de slag, zodat u zo snel mogelijk met de gewenste auto de weg op kunt.

Opzoek naar een persoonlijke leasepartner? Kies dan voor EURODIRECT Lease.

Specificaties

Brandstof
Diesel
Transmissie
Handgeschakeld, 6V
Carrosserie
4d, bestelwagen
Vermogen
188 kw/ 120pk
Laadvermogen
1.243
Massa
3500 kg
Wielbasis
3.275 mm
Lengte
4.959 mm
Breedte
1.628 mm
Hoogte
1.881 mm
Laadlengte
2.512 mm
Laaddeur breedte
935 mm
Laaddeur hoogte
1.241 mm

En daarom kies je voor ons

Persoonlijk en direct

Bij EURODIRECT Lease is persoonlijk en direct contact erg belangrijk. Samen stellen we een persoonlijk contract op dat aansluit op uw situatie. Wij helpen u snel en direct de weg op.

Complete service

Wanneer u kiest voor EURODIRECT Lease, kiest u voor een flexibele en complete service. De zorgen van de auto liggen in onze handen. Door onze korte lijnen en flexibiliteit is uw vaste contactpersoon nooit ver weg.

Direct hulp bij schade of pech

Bij EURODIRECT Lease wordt er snel gehandeld op het moment van schade of pech. Door contact te leggen met een van onze adviseurs is hulp bij schade of pech direct onderweg. Geen extra kosten of hogere prijs.

Team van specialisten

Bij EURODIRECT Lease zitten we altijd klaar om u van de benodigde informatie te voorzien. Onze adviseurs zullen samen met u kijken naar de beste mobiliteitsoplossing, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw leaseauto. Dagelijks bereikbaar en nooit ver weg.

Heb je een vraag of wil je direct een offerte aanvragen?