“ Een auto leasen ingewikkeld? Bij ons niet, wij verzorgen het hele proces van aanschaf tot sleuteloverdracht. ”

Kies voor EURODIRECT Shortlease zakelijk

Shortlease is de ideale oplossing voor korte termijn omdat,

  • U een tijdelijke mobiliteitsoplossing nodig heeft
  • U niet vast wil zitten aan een langlopend contract
  • U wil profiteren van snelle service en de voordelen van een kortlopend contract
  • U een voorloopauto nodig heeft
  • U uw financiële risico’s wil minimaliseren
  • Het geschikt is voor iedere ondernemer

Full Operational lease is de meeste gekozen leasevorm in Nederland. U betaalt een vast bedrag per maand en daar zijn alle kosten bij inbegrepen. De enige kosten die u heeft zijn de brandstofkosten. Na een adviesgesprek met een van onze adviseurs zullen we op basis van uw huidige situatie de ideale auto vinden.

 

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aanschaft voor de onderneming. Het voordeel van Financial Lease is dat de bank de aanschaf financiert en dat u als ondernemer in maandtermijnen betaald. Samen met de adviseurs van EURODIRECT Lease bepaalt u zelf de looptijd en de hoogte van het maandtermijn.

homeheader-afbeelding

Keuze uit alle persoons- en bedrijfswagens

Bij EURODIRECT Lease is alles mogelijk. Op het gebied van zakelijk leasen staan wij altijd klaar om samen de ideale mobiliteitsoplossing voor u te realiseren. Of dit nou een persoonsauto, elektrisch of een bedrijfswagen is, bij EURODIRECT Lease kijken we samen naar de ideale mobiliteitsoplossing voor u. Door de persoonlijke en korte lijnen met onze adviseurs kunt u rekenen op een uitstekende service om u in alle gevallen, ook in het geval van pech of andere ongewenste omstandigheden, te ondersteunen. Kies direct, kies EURODIRECT Lease.

Direct Shortlease aanvragen

020-2386371

Bereikbaar ma t/m vrij 8:30 tot 17:00

Of mail naar:

EURODIRECT Lease
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp

Advies nodig? Neem direct contact op met een van onze adviseurs.

EURODIRECT Lease is uw ideale partner op het gebied van zakelijk leasen.  We adviseren u graag over de beste opties voor u en uw bedrijf. Door onze directe en korte lijn met de klant is uw wagenpark beheer in goede handen. Vraag direct advies aan en kom in contact met een van onze adviseurs.