“ Een auto leasen ingewikkeld? Bij ons niet, wij verzorgen het hele proces van aanschaf tot sleuteloverdracht. ”

Kies voor EURODIRECT Full Operational Lease

Full Operational Lease is een complete vorm van leasen, omdat

  • U professionele indruk wil maken op uw klanten.
  • U geen zin heeft in de lasten van een auto.
  • U geen grote investering nog heeft voor een nieuwe auto.
  • U geen zin heeft in onverwachte kosten.
  • U geen zin heeft in onderhouds-, reparatie- en verzekeringskosten.

ShortLease

EURODIRECT Shortlease is de perfecte oplossing wanneer u opzoek bent naar een auto voor een tijdelijke periode. Bij EURODIRECT Lease kunt u direct rijden en geniet u van een flexibel contract. Het afsluiten van een shortlease contract kan al vanaf twee maanden en profiteert u hierbij van alle nieuwste auto technologieën. Interesse in een shortlease? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs.

Financial Lease

EURODIRECT Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aanschaft voor de onderneming. Het voordeel van Financial Lease is dat de bank de aanschaf financiert en dat u als ondernemer in maandtermijnen betaald. Samen met de adviseurs van EURODIRECT Lease bepaald u zelf de looptijd en de hoogte van het maandtermijn.

homeheader-afbeelding

Zakelijk leasen?

Bent u ondernemer en opzoek naar een bestelwagen om uw goederen te vervoeren? Bij EURODIRECT Lease kunt u zowel nieuwe als tweedehands bestelbussen zakelijk leasen. Als u aan de criteria van een bestelwagen voldoet, dan profiteert u van fiscale voordelen zoals vrijstelling van BPM. Bij EURODIRECT Lease profiteert u van jarenlange ervaring op het gebied van bestelwagens. Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs.

Direct Full Operational Lease aanvragen

020-2386371

Bereikbaar ma t/m vrij 8:30 tot 17:00

Of mail naar:

EURODIRECT Lease
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp

Advies nodig? Neem direct contact op met een van onze adviseurs.

EURODIRECT Lease is uw ideale partner op het gebied van zakelijk leasen.  We adviseren u graag over de beste opties voor u en uw bedrijf. Door onze directe en korte lijn met de klant is uw wagenpark beheer in goede handen. Vraag direct advies aan en kom in contact met een van onze adviseurs.